Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Tammiku Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Kvaliteetsem elu: tervis ja sport".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud SA Archimedes Noorteagentuur.

kolmapäev, 24. august 2016

Kolmapäeva smuutidega töötuba, pesapalli mäng ning õhtu noortekeskuses

 KOLMAPÄEV 24.08.16
Kell 14.00 kogunesime Kehra kooli kodunduse klassi, kus ootas meid vahva kooli kodunduse õpetaja Juta, kes tuletas meile meelde enne tööle asumist  kodunduse klassi reeglid ja üldised ohutusnõuded, et me kõik ikka terveks jääksime. Pärast seda hakkasime oma eelmisel õhtul väljavalitud smuuti retsepti järgi koostisosasid blenderisse paigutama. Mõned meist otsisid juba valmis retseptid, kuid oli ka kaks rühma, kes täiesti ise enda smuuti retsepti välja mõtlesid Pärast smuutide valmimist toimus kõigi osalejate poolt degusteerimine ning hääletus. Kõige enam hääli saanud smuutide tiim sai ka õhtul auhinnatud tervisliku auhinnakotiga. Peab kohe ära mainima, et kõik valminud smuutid olid väga erilised ja omamoodi maitsvad. Seega hääletustulemus olenebki täiesti inimeste maitseeelistustest. Nagu õpetaja Juta ütles - siin oleks võinud isegi mitu kategooriat välja selgitada alates maitsest ja lõpetades välimusega :) Parima smuuti auhinna sai hääletuse tulemusel smuuti nimega "Troopika". Smuutide töötuba oli väga huvitav ning vahva oli vaadata, kuidas laagrikaaslased agaralt oma rühmades askeldasid.









Kell 16.00 läksime mõisaparki pesapalli mängima. Jagasime laagrilapsed kaheks võistkonnaks. Seejärel seletas õpetaja Piret meile mängureegleid ning asusime mängima. Mängisime kehalise kasvatuse õpilaste jaoks kohandatud reeglite järgi. Paljude jaoks oli see esimene pesapalli mäng ning enamikele meeldis see väga. Peale mängu läksime õhtustama.




ÕHTU NOORTEKESKUSES
Siis tegime igaõhtuse päeva kokkuvõtte ning täiendasime analüüsipuud ja muutsime arengujõe plakatil paatide asukohta vastavalt sellele, kuidas päev oli läinud. Näiteks mida me sellel päeval uut õppisime, kas päev vastas ootustele jms. Peale seda läksid osad kööki filmi kõrvale snäkke valmistama ning mõned jäid filmi sättima. Kui kõik valmis, asusime vaatama eestikeelset filmi "Vehkleja", millel olid ka inglise keelsed subtiitrid.








Rain ja Kelly.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar