Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Tammiku Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Kvaliteetsem elu: tervis ja sport".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud SA Archimedes Noorteagentuur.

laupäev, 27. august 2016

Laupäev: võrkpall ja käsipall

Kui kõhud olid täis söödud, asusime teele Kehra staadioni juures olevatele liivaväljakutele. Anti valida millise juba õpitud pallimängu oskusi me veel lihvida tahaksime. Otsustasime, et mängime käsi- ja võrkpalli, ning selleks jagunesime neljaks võistkonnaks, kes kõik omavahel
 kordamööda mängisid. Osad noored polnud kunagi mänginud käsipalli, kuna nad ei osalenud eelmises laagris Iisakus. Mängud läksid üldiselt hästi, ilm oli hea ja hoolimata väsimusest ja vee otsa saamisest oli kõigil hea tuju.
Meie mängisime ka käsipalli esimest korda ja see oli huvitav. Need, kes eelmises laagris olid varem õppinud ja mänginud käsipalli, oskasid silmnähtavalt palli paremini käsitleda.
Rannavõrkpalli ala oli väiksem kui tavaline võrkpalli väljak. Selle tõttu oli keerulisem löögi tugevust tunnetada. Paljud olid võrkpalli varasemalt mänginud, kuid oli ka neid, kellel oli varasemat mängukogemust vähem. Väsimus sai kompenseeritud hea toiduga.





Rain ja Alvar

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar