Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Tammiku Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Kvaliteetsem elu: tervis ja sport".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud SA Archimedes Noorteagentuur.

kolmapäev, 24. august 2016

Kolmapäev,  erinevate äppide töötuba ja pesapall

Kolmapäev 24.08.2016

Kell 10:00 algas meil spordihoone konverentsi ruumis äppide ehk nutirakenduste töötuba, tööd tegime gruppides. Igale grupile anti paber kus oli kolm äppi , tuli leida äppide erinevused ja sarnasused. Töö valmis saamisel tutvustasid kõik grupid oma tööd plakatitena ja rääkisid ise juurde. Töö oli huvitav ja sai tundma õppida erinevaid nutirakendusi mida varem ei teadnud. Igast grupist valiti üks kes kasutab paari päeva jooksul ühte äppi ja viimasel päeval räägib sellest teistele.




Pesapall

Pesapall algas 16:00. Kogunesime Kehra koguduse maja ees ja sealt edasi läksime suurele muruplatsile pargis. Alustasime kõik soojendusega ringis (igaüks näitas harjutuse teistele ette), juba natukese aja pärast võttis Piret sõna ja tutvustas mängu. Algas mäng. Mäng oli väga naljakas ja arendas meie füüsilist aktiivsust ja suhtlemiseoskust. Tunni lõpuks olid reeglid selged ja esimesed oskused pesapallist olemas.

Heete ja Marili

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar