Oleme Iisaku Gümnaasiumi ÕE, Kehra Gümnaasiumi ja Kohtla-Järve Tammiku Põhikooli noored, kes osalevad Noortekohtumise projektis "Kvaliteetsem elu: tervis ja sport".

Siin saate ülevaate meie projekti tegemistest :)

Projekti on rahastanud SA Archimedes Noorteagentuur.

neljapäev, 25. august 2016

Takistusrada ja jõusaal

Pärastlõunal, kui kõigil kõhud mõnusasti täis pugitud, mindi spordihoonesse, kuhu seati üles takistusrada. Saali läksime umbes pool tundi varem, mängisime palli ja tegime muid soojendusharjutusi. Rada, mis oli disainitud eesmärgiga arendada kõiki inimese arendatavaid kehalisi võimeid, oli üles pandud Kehra noorte poolt. Kõik said kõigepealt ilma ajavõtuta rada proovida, kui see tehtud andsid kõik endast maksimumi, et rada võimalikult kiire ajaga läbida. Hiljem jagati noored meeskondadesse ja läbiti rada uuesti. Võistlus oli pingeline ja rebimine oli tihe. Kõik olid väsinud kuid õnnelikud. Kuna järgmise töötoani oli pool tundi aega, otsustasime mängida jalgpalli.
Kell kolm algas jõutreeningu ja sportliku toitumise töötuba, kus õppisime milliseid lihasgruppe ja kuidas on kõige mõistlikum treenida. Jõusaalis näitas harjutusi ette jõusaali treener Erki. Isegi noored, kes varem jõusaalis käinud, said teada, et harjutuste tegemisel on kõige tähtsam õige tehnika, mitte suured raskused ning seega said ka jõusaalis kogenumad noored töötoast kasu. Kui töötuba läbi, jäid mõned noored just õpitut rakendama küsides veel nõu erinevate harjutuste kohta.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar